Home Care Services – servicii de îngrijire de calitate la tine acasă

Acasa Home Care Services – servicii de îngrijire de calitate la tine acasă

HomeCareServices

București, octombrie 2015

HOME CARE SERVICES* – furnizor acreditat de servicii de îngrijire la domiciliu și promotor real al economiei sociale, pune la dispoziția clienților un model occidental de îngrijire a vârstnicilor, dovedit a fi mult mai economic și calitativ față de instituționalizare.

Serviciile de îngrijire la domiciliu Home Care Services sunt destinate vârstnicilor, bolnavilor, persoanelor cu dizabilități, dar și îngrijitorilor actuali în nevoie de respiro.

Cu sediu în com. Mogoșoaia, jud. Ilfov, Home Care Services oferă un spectru larg de servicii, de la îngrijire la domiciliu, kinetoterapie, masaj terapeutic și de relaxare, până la suport în activitățile casnice (curățenie, spălat, călcat rufe etc.).

Pachetele de servicii propuse de Home Care Services încep cu prețuri de la 480RON pe lună, având posibilitatea de a fi personalizate în funcție de bugetul disponibil și nevoiele specifice ale clientului.

De ce să alegi serviciile Home Care Services? Simplu, pentru că asigură supervizare și garanția calității, personal instruit și dedicat, tehnologie de intervenție de tipul aparatelor de alertă, cabinet mobil de kinetoterapie, servicii de transport adaptate persoanelor cu dizabilități sau bătrânilor mai greu transportabili.

Mai mult decât atât, Home Care Services are statut de înterprindere socială, ceea ce înseamnă că funcționează ca un instrument al îmbunătățirii sociale, profitul fiind reinvestit în crearea de noi locuri de muncă dedicate, în special, categoriilor vulnerabile, precum femei în situații de risc.

***Structura de economie socială Home Care Servicesa fost înființată de Asociația pentru Dialog și Educație Civică (ADEC), în cadrul proiectului POSDRU/173/6.1/S/148943 ”$E$-Susținere Economicăși Socială pentru persoane vulnerabile”. Este important de știut că ADEC deține expertiză profesională în domeniul îmbătrânirii și sănătății și experiență în lucrul cu grupurile vulnerabile.

Contact: Home Care Services, Șos. București –Târgoviște nr.46, com. Mogoșoaia, jud. Ilfov; e-mail manager: irina.niculae@homecareservices.ro, telefon: 0765.364.009.

Pentru informații suplimentare legate de proiectul $E$ vă puteţi adresa d-nei Valentina Merlici, Expert Informare și publicitate,

e-mail: valentina.merlici@gmail.com, tel. 0726 330 355.